Udviklet til haveprojekt på asylcenter

Først så det ud, som om jeg var meget dårlig til at sætte en reol sammen. Så lignede det en blød solbænk til katte. Lige indtil der kom planter og vand.

Jeg udviklede dette lille gartneri blev til at forspire planter til havedyrkning på Asylcenter Ranum – kaldet grønt asyl. De fleste af asylansøgerne havde svært ved at kende de mange kimplanter fra hinanden. Derfor var den fordel at kunne forspire og udplante de to dage om ugen, hvor vi var i haven.

Video: brug din reol til et lille gartneri

Har du behov for en sikker måde at forspire på. Så er dette et bud på en løsning – som sikkert også kan laves i mindre skala med en akvariepumpe.

Hvis du har en udendørs el-timer er det den sikreste løsning. Det er vigtigt at undgå, at vandet kommer i kontakt med elektricitet.

Mangler du materialer til at lave hylden, kan de sandsynligvis købes i et byggemarked tæt på dig.

Kreativ minimalisme

Dette indlæg er en del af Genvirk's serie om kreativ minimalisme, som stiller spørgsmålet: Hvad kan vi få ud af det, vi allerede har? Forskning siger: des færre ting du har, des mere kreativt tænker du. Du bliver bedre til at forestille dig, hvad ting kan blive til. Ved at tænke kreativt kan vi få nye oplevelser med det vi har i stedet for at købe nyt. For dig kan kreativ minimalisme betyde:

  1. Du sparer plads. 
  2. Du sparer penge. 
  3. Din forestillingsevne styrkes. 
  4. Bedre for miljø og klima. 

reducer - genbrug - genanvend - reparer - genopfind
reduce
- reuse - recycle - repair - repurpose

Del 

Tror du andre kan bruge dette indhold? Så del gerne og inspirer andre til at gentænke mere og købe mindre. Kom også gerne med dine forslag.