Anmeldelser af bagestål ‘Tromle’

Anmeldelser af bagestål ‘Tromle’ – fra brug i bageovn, på bål, over grill mv. Her finder du anmeldelser fra vores netbutik – se også vores google anmeldelser og facebook anmeldelser.

Inspiration og vejledning finder du her – og du er meget velkommen til at kontakte os.

bagestål_bagestaal

OVN

bagestål_bagestaal

GRILL

bagestål_bagestaal

GAS

bagestaal-baalploek-genvirk

BÅL

Anmeldelser

Et udvalg med anmeldelser af bagestål ‘Tromle’ fra Netbutik, Google og Facebook.

Jens Bäckvall – 21. juni 2018

Jeg bruger primært bagestålet til at bage pizzaer og brød i en almindelig varmluftsovn. Når man varmer ovnen op til 250 grader i en halv times tid inden bagning, så stålet bliver meget varmt, og så bager pizzaer med varmluft og grill på, så bliver de bagt på 2-4 minutter og kvaliteten er som at få dem ud af en rigtig pizzaovn som jo har en meget højere grundtemperatur. Jeg vil varmt anbefale alle som vil bage gode pizzaer og gode luftige brød at købe dette bagestål til deres ovn. Det er en meget god og billig opgradering!

Betina Kæseler – 31. oktober 2020

Har købt bagestål fra Genvirk og får bare meget bedre brød nu, når jeg bager. Super gode forklaringer på hjemmesiden om vedligehold af bagestålet👍

Lene Tranberg – 1. april 2019 (bagvrk.dk)

Jeg har testet ‘Tromle’ til pitabrød i ovnen og hjemmelavede tortillas på gaskomfuret. Det virker upåklageligt, og så er jeg vild med tanken om ‘genbrug’ og genanvendelsen helt ned til de små detaljer i emballagen.

Andreas Poulsen – 20. juni 2018

Bagestålet fungerer virkeligt godt til udendørs madlavning. Spejlæg og bacon på den varme plade sætter prikken over shelterturen!

Skriv anmeldelser af bagestål ‘tromle’

Del gerne din oplevelse af virksomheden eller bagestålet på google og facebook eller netbutik (>anmeldelse>skriv anmeldelse).

Anmeldelser af bagestål ‘tromle’ fra netbutik

  1. KFUM Slangerup - 4 uger siden

    Fantastisk til pizza og små brød på bål.
  2. 5 ud af 5

    Pigespejderne i Grindsted - 1 måned siden

    Pigespejderne i Grindsted var så heldige at få et bagestål. Ved vores oprykning ved Grønsmutter der er blevet så store, at de skal op og være stor spejder fik vi lavet pizza over bål på bagestålet. Det er ellers ikke let at lave pizza over bål, de bliver som regel meget sorte bagpå, men ved dette bagestål, Ja så var pizzaerne bare så lækre. Dejlig smeltet ost og sprød skorpe. Alle pigerne kunne lide dem. Det er ikke sidste gang vi laver pizza over bål, og jeg tror også vi skal igang med at bage brød og meget andet på dette bagestål.
  3. 5 ud af 5

    Tine Ellekjær Houborg - 4 måneder siden

    Vi har brugt vores GenVirk bagestål til at bage pizzaer til 25 spejdere. Det blev nogle meget lækre pizzaer, hvor bagepapiret Ikke klistrede fast til bagestålet, så det kan kun anbefales. Næste gang må vi prøve at lave pandekager.
  4. 5 ud af 5

    Jan V. - 5 måneder siden

    Vi har brugt bagestålet i spejdersammenhæng og bl.a. bagt pandekager på det. Det fungerer rigtigt godt og specielt varmefordelingen er bare super
  5. 5 ud af 5

    Josephine Olivia - 8 måneder siden

    Virkelig lækkert redskab fik for første gang kæmpe succes med mit surdejs brød og boller! Super pris god service kan kun anbefale 🙂
  6. 5 ud af 5

    Mikkel S Petersen - 9 måneder siden

    Jeg har længe haft et bagestål i den tungere ende (8,5 kg) Det er lidt tungt at bikse rundt med. Jeg fandt ved et tilfælde model tromle og synes rigtig godt om genbrugstanken. Den mindre vægt har ikke haft betydning for min brug til pizzabagning. Det næste jeg skal prøve er pizza i alm varmluftovn med 2 bagestål - det ene i toppen af oven for at booste varmen ovenfra.
  7. 5 ud af 5

    Signe Arnborg Didriksen - 1 år siden

    Vi fik bagestålet i gave. Det er super nemt at anvende sammenlignet med en pizzasten. Vi bruger det hver gang vi bager brød og pizza og det bliver super lækkert og sprødt hurtigt. Og så er det jo en herligt, når man kan bruge jern som ellers skulle omsmeltes:)
  8. 5 ud af 5

    Nikoline Overgaard - 2 år siden

    Dette er genialt! Jeg har brugt bagestålet i ovnen til surdejsbrød, kringle, pølsehorn, pizza mm. Det giver en perfekt brun og sprød bund hver gang. Desuden har jeg testet bagestålet over induktionskomfur, hvor jeg bagte pandekager, og det fungerer bare. En klar anbefaling herfra! Og så er det bare lidt sjovt og hyggeligt, med den indpakning, det kommer i 😉
  9. 5 ud af 5

    Lene Tranberg - 2 år siden

    Jeg har testet ‘Tromle’ til pitabrød i ovnen og hjemmelavede tortillas på gaskomfuret. Det virker upåklageligt, og så er jeg vild med tanken om ‘genbrug’ og genanvendelsen helt ned til de små detaljer i emballagen.
  10. 5 ud af 5

    Rane Kammer - 2 år siden

    Et absolut must-have i køkkenet, hvis man er glad for at bage pizzaer, boller og andre lækre sager i ovnen. Jeg har ikke oplevet bedre sprød skorpe end ved brug af bagestålet. Det er let at bruge, vedligeholde og rengøre. Så der er ingen undskyldning for slatne pizzaskorper mere. Jeg er fan!!

En kommentar til “Anmeldelser af bagestål ‘Tromle’”

  1. Efter at have købt et bagestål, så er der indført hjemmelavet pizza hver fredag. Vi testede en dag på ungernes kammerater om de troede det var hjemmelavet pizza eller “professionel” fra pizzamanden. De troede ikke på vi selv havde lavet det;) (SEJR!!)
    Bacon, pitabrød og andre ting er også blevet testet med succes. Alle burde have en “Tromle” fastmonteret i ovnen.

    Svar

Skriv en kommentar