(8 kundeanmeldelser)
bagestål_bagestaal

8 reviews for Bagestålet 'Tromle'

  1. Josephine Olivia

    Virkelig lækkert redskab fik for første gang kæmpe succes med mit surdejs brød og boller! Super pris god service kan kun anbefale 🙂

  2. Mikkel S Petersen (verificeret ejer)

    Jeg har længe haft et bagestål i den tungere ende (8,5 kg) Det er lidt tungt at bikse rundt med.
    Jeg fandt ved et tilfælde model tromle og synes rigtig godt om genbrugstanken. Den mindre vægt har ikke haft betydning for min brug til pizzabagning. Det næste jeg skal prøve er pizza i alm varmluftovn med 2 bagestål – det ene i toppen af oven for at booste varmen ovenfra.

  3. Signe Arnborg Didriksen

    Vi fik bagestålet i gave. Det er super nemt at anvende sammenlignet med en pizzasten. Vi bruger det hver gang vi bager brød og pizza og det bliver super lækkert og sprødt hurtigt. Og så er det jo en herligt, når man kan bruge jern som ellers skulle omsmeltes:)

  4. Nikoline Overgaard

    Dette er genialt! Jeg har brugt bagestålet i ovnen til surdejsbrød, kringle, pølsehorn, pizza mm. Det giver en perfekt brun og sprød bund hver gang. Desuden har jeg testet bagestålet over induktionskomfur, hvor jeg bagte pandekager, og det fungerer bare. En klar anbefaling herfra!
    Og så er det bare lidt sjovt og hyggeligt, med den indpakning, det kommer i 😉

  5. Lene Tranberg

    Jeg har testet ‘Tromle’ til pitabrød i ovnen og hjemmelavede tortillas på gaskomfuret. Det virker upåklageligt, og så er jeg vild med tanken om ‘genbrug’ og genanvendelsen helt ned til de små detaljer i emballagen.

  6. Rane Kammer

    Et absolut must-have i køkkenet, hvis man er glad for at bage pizzaer, boller og andre lækre sager i ovnen. Jeg har ikke oplevet bedre sprød skorpe end ved brug af bagestålet.
    Det er let at bruge, vedligeholde og rengøre. Så der er ingen undskyldning for slatne pizzaskorper mere.
    Jeg er fan!!

  7. Jens Bäckvall

    Jeg bruger primært bagestålet til at bage pizzaer og brød i en almindelig varmluftsovn. Når man varmer ovnen op til 250 grader i en halv times tid inden bagning, så stålet bliver meget varmt, og så bager pizzaer med varmluft og grill på, så bliver de bagt på 2-4 minutter og kvaliteten er som at få dem ud af en rigtig pizzaovn som jo har en meget højere grundtemperatur. Jeg vil varmt anbefale alle som vil bage gode pizzaer og gode luftige brød at købe dette bagestål til deres ovn. Det er en meget god og billig opgradering!

  8. Andreas Poulsen

    Bagestålet fungerer virkeligt godt til udendørs madlavning. Spejlæg og bacon på den varme plade sætter prikken over shelterturen!

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *