Surdejsbrød på bagestål

Surdejsbrød på bagestål giver en god hævning. I dette indlæg beskriver surdejsbager og instagramblogger Tabita Kristensen, hvordan hun gør. Formålet er at lave en udførlig guide til begyndere, der hjælper dig godt i gang uden at love at det er nemt – men at det er umagen værd:) I denne vejledning bruges ‘Tromle’ bagestålet fra … Læs Mere

Bålpande med bagestål

Bålpande med bagestål – dette indlæg giver inspiration og vejledning til at bruge dit bagestål på bål. Bagestålet ‘Tromle’, vi laver i Genvirk, har samme funktion som en bålpande / stegepande til bål uden kant. Det kan bruges på mange forskellige typer af stativ til bålmad. Mad over bål på bagestålet Bagestålet fra Genvirk har … Læs Mere

rengoering-af-bagestaal

Rengøring af bagestål

Rengøring af bagestål er nemt, hvis du følger nogle enkle tommelfingerregler. Dette indlæg beskriver forskellige metoder. God forsegling gør rengøring nem Og god rengøring er en forudsætning for at opbygge en god forsegling. Des flere tynde lag forsegling, dit bagestål har, des lettere slipper maden. Overfladen skal ende med at blive glat, blank og mørk. … Læs Mere

baalpandekager-paa-bagestaal

Bålpandekager – opskrift uden elpisker

Bålpandekager, der smager godt, og som du kan lave f.eks. på sheltertur og blande på stedet med en gaffel. Denne opskrift er lavet til brug på bagstålet ‘Tromle’ som crepes pande, men kan bruges til alle pander. Opskriften følger disse tommelfingerregler: Vent med mælken – så kan du blande med en gaffel Fedtstof før mælk … Læs Mere