forsegling-ved-brug

Forsegling ved brug af bagestål

Forsegling ved brug af bagestål er den nemmeste måde at få en robust sliplet (non-stick) overflade på dit bagestål. Metoden gør et minimum af vedligehold til en del af din hverdag. Det vil hjælpe dig til hurtigt at få en vandskyende overflade, der er meget nem at gøre ren. Sådan gør du Læs vejledningen igennem, … Læs Mere

brugt-bagestaal-forsegling-min

Gør bagestål klar til forsegling

Dette indlæg vejleder dig i forskellige metoder til, hvordan du gør bagestål klar til forsegling. Milde metoder først Rust og gammel forsegling skal fjernes. Prøv milde metoder først, det er hurtigst og reducerer risiko for skader. Herunder kommer metoderne, de mildeste først. Efterfølgende forsegling med olie er nødvendigt, når du gør bagestål klar til forsegling … Læs Mere

forsegling-af-bagestaal

Forsegling af bagestål

Forsegling af bagestål skal ende med en overflade, som er mørk, vandskyende, glat, blank. Den kan – og har bedst af – at blive brugt under forseglingsprocessen. Det må godt tage tid – det kan tage en livstid. Men et godt forseglet bagestål præsterer bedst, dvs. maden slipper lettere. Forseglings metoden er den samme uanset … Læs Mere

valg-af-olie-til-forsegling-min

Olie til forsegling af bagestål

Olie til forsegling af bagestål er vigtigt. Alligevel er det aldrig blevet videnskabeligt undersøgt. Der er mange holdninger til hvilken olie, du bør vælge. Dette indlæg giver dig råd og klæder dig også på til selv at vælge. Sådan vælger du olie til forsegling Al madolie kan bruges til forsegling – hverdagsforsegling eller grundig forsegling. … Læs Mere