Gaveboder på Salling og Mors

Gallerier med små fortællinger om produkterne, indpakket og klar til værtsgaver/receptionsgaver med til-og-fra-kort på. 

Smil med Østergaard

Tværgade 4, 7800 Skive

Gaveboden står ved kaffeautomaten i venteværelset. Tandlægeklinikken har mange års erfaring og forskellige kompetencer samlet i ét hus, bl.a. egen tandkirurg.

ÅBNINGSTIDER:
Mandag- Fredag: 8.00 – 17.00

 

 

Pakhuset Hotel & Restaurant

Havnen 1, 7900 Nykøbing M

Gaveboden står i hotel receptionen. Havnens stolte pakhus fra 1850 er renoveret udvendigt og indvendigt med møbelklassikere der bliver smukkere og smukkere med årene. Lige i Genvirks ånd.

ÅBNINGSTIDER:
Man-fre 07.00 – 22.00 lør 09.00 – 22.00

 

 

Genvirk hos bofællesskabet Thorshammer

Huginsvej 49, 7800 Skive

Gaveboden står i glasgangen til højre. Thorshammer formår at være både hyggeligt velstruktureret. Det moderne bofællesskab udgøres af et bredt udsnit af det danske samfund. Fællesspisningen 4 dage om ugen har kørt siden 89.

Der er altid åbent til gaveboden.

 

 

Gaard-Bageriet

Agerøvej 14, 7960 Karby

Sælger Genvirks bagestål.

Gaard·Bageriet er et lille bageri og konditori, der er indrettet på slægtsgården Hvidbjerggaard med udsigt ud over Agerøbugt. Startet af Marianne Korsgaard. Gaard·Bageriet har fokus på rene råvarer, høj kvalitet, smagen, æstetikken og den gode oplevelse – og gør gerne brug af lokale produkter samt naturens skatkammer.

ÅBNINGSTIDER:
Se på bageriets facebook

 

 

Kulturkøbmanden i Sillerslev

Staghøjmøllevej 23, 7990 Øster Assels

Et sælsomt sted, der skal opleves. En mellemting mellem et medborgerhus, et landbrugsmuseum, spillested, madklub. Udlejes ofte til selskaber, så vil du fx holde dit bryllup eller anden fest i løjerlige rammer er det et godt bud.

Åbent hver fredag 15.00 – 23.00