Genvirk er til fordi: Det, der ikke kan bruges til noget… kan bruges til noget andet.

‘ Tromle’ bagestål

En stålplade til madlavning på ovn, grill, gas og bål. 18x varmeoverførsel, 20x varmekapacitet ifht pizzasten. Et klimavenligt produkt fra Genvirk til fast lav pris. Fødevaregodkendt og klar til brug. Fremstillet af afskæringer fra maktromle produktion på Mors.

295,00 DKK Inkl. moms

Bålpande med bagestål

Bålpande med bagestål – dette indlæg giver inspiration og vejledning…

Rengøring af bagestål

Rengøring af bagestål er nemt, hvis du følger nogle enkle…

Bålpandekager – opskrift uden elpisker

Bålpandekager, der smager godt, og som du kan lave f.eks.…

Klimavenligt genbrug i høj kvalitet

Til almindelige priser.

Fordi specialet i Genvirk er at gentænke spildprodukter, før de smeltes om eller granuleres.

Genvirk er klimavenlig kvalitet

Genbrug af overskudsmaterialer. Vi genbruger materialer, der er højt oppe i værdikæden. Derfor kan vi skabe kvalitet til lav pris. Samtidig springer vi over den del af produktionsprocessen, der tager flest ressourcer.

Tidsløst design. Når Genvirk produkter ligner noget, der er på mode netop nu, er det et tilfælde. Vi forsøger nemlig at skabe noget, du er glad for, også når moden skifter. For når ting går af mode, mister de værdi, og bliver ofte smidt væk.

Robust æstetik. Ærlige materialer bliver smukkere af at blive brugt. Vi omfavner den æstetik, materialerne har, og forsøger ikke at pynte på noget. Vi tror på, at vi med denne tilgang kan skabe produkter, som folk bliver endnu mere glade for med tiden.

Holdbarhed. Genvirk undgår det svage dele, og alt skal kunne tåle at blive skilt ad. Af dig, som ejer det.

Reparerbarhed. I stedet for indbygget forældelse fokuserer vi på indbygget foryngelse. Når produkter består af flere dele, prioriterer vi at vælge materialer, som nemt kan skaffes fra husholdning eller almindelige butikker.

Omtanke. Vi afprøver produkterne grundigt og prioriterer at forbedre produkterne sammen med kunder.

Mængder, der gør en forskel. Idéerne er unikke, men materialer og fremstillinger er standardiserede. Derfor kan vi producere store mængder, så de gode idéer kan komme mange mennesker og miljø til gavn. Samtidig kan vi lave en effektiv produktion, der reducerer prisen.

Registreret socialøkonomisk virksomhed (RSV). Genvirk investerer i medarbejdere nederst fra arbejdsmarkedets hylder. Da vores materialeudgifter er lav, går de fleste af vores udgifter til aflønning af medarbejdere. Vi betaler vores skat med glæde og er stolte af, at vores forretningsmodel giver meget moms til staten.