Bliv ambassadør og få et gratis bagestål

Genvirks bagestål

Jeg hedder Lasse Englyst. Genvirk er min virksomhed. Vi producerer bl.a. bagestål til bål, grill, ovn, gasblus. Bagestålet, som er fødevaregodkendt, fremstiller vi klimavenligt ved at bruge afskæringerne fra HE-VAs produktion af marktromler. 

Jeg forarbejder stålet med min bror Mads og med Lene, som jeg har ansat i flejskob. Kun få kender vores bagestål og vi vil gerne udbrede kendskabet til det. En måde er at give det gratis til det, vi kalder en “ambassadør”. 

Hvorfor er bagestålet gratis?

I Genvirk vil vi hellere give gratis bagestål til steder, hvor mange får glæde af det, end vi vil bruge penge til annoncer. Det eneste vi ønsker til gengæld er en anmeldelse af bagestålet. Og så håber vi at dem, som bliver glade for bagestålet, vil anbefale os til andre. 

Hvordan bestiller jeg?

Send en besked til mig på lasse.genvirk@gmail.com med navn, mobilnr. og den sammenhæng, bagestålet skal bruges i. Så kontaker jeg dig. 

Skriv en kommentar