Genvirks bagestål

Jeg hedder Lasse Englyst. Genvirk er min virksomhed. Vi producerer bl.a. bagestål til bål, grill, ovn, gasblus. Bagestålet, som er fødevaregodkendt, fremstiller vi klimavenligt ved at bruge afskæringerne fra HE-VAs produktion af marktromler. 

Jeg forarbejder stålet med min bror Mads og med Lene, som jeg har ansat i flejskob. Kun få kender vores bagestål og vi vil gerne udbrede kendskabet til det. Dér kommer efterskoler og højskoler ind i billedet.

Hvorfor er bagestålet gratis?

I Genvirk vil vi hellere give gratis bagestål til efterskoler og højskoler end bruge penge til annoncer. Det eneste vi ønsker til gengæld er en anmeldelse af bagestålet. Og så håber vi at elever eller medarbejdere vil anbefale os til andre. Alle efterskoler og højskoler i Danmark kan få et gratis bagestål.

Hvordan bestiller jeg?

Send en besked til mig med skolens navn og adresse samt mobilnr og email på den person, som I ønsker skal modtage pakken og skrive anmeldelsen. Så sender jeg et bagestål.

1 + 5 =