Gratis Genvirk bagestål til spejdergrupper

Genvirks bagestål

Jeg hedder Lasse Englyst. Genvirk er min virksomhed. Vi producerer bl.a. bagestål til bål, grill, ovn, gasblus. Bagestålet, som er fødevaregodkendt, fremstiller vi klimavenligt ved at bruge afskæringerne fra HE-VAs produktion af marktromler. 

Jeg forarbejder stålet med min bror Mads og med Lene, som jeg har ansat i flejskob. Kun få kender vores bagestål og vi vil gerne udbrede kendskabet til det. Dér kommer spejdergrupper ind i billedet.

Hvorfor er bagestålet gratis?

I Genvirk vil vi hellere give gratis bagestål til spejdere end vi vil bruge penge til annoncer. Det eneste vi ønsker til gengæld er en anmeldelse af bagestålet. Og så håber vi at nogle fra spejdergrupperne vil anbefale os til andre. 114 spejdergrupper fordelt over Danmark kan få et gratis bagestål.

Metal pladerne til de gratis bagestål er sponsoreret af Genvirks samarbejdspartner, HE-VA på Mors, som producerer danske landbrugsredskaber til hele verden.

FANTASTISK MED DEN STORE INTERESSE! 18/5 kl 19:43 er der disse grupper/kommuner tilbage, som kan få et gratis bagestål:

  1. Hørsholm
  2. Ishøj
  3. Kerteminde
  4. Læsø
  5. Morsø
  6. Ærø

Hvordan kan vi bruge det?

Til “spejderlapper”, spejlæg, pandekager med hyldeblomst, brød, kød, fisk og meget mere. Bagestålet kan placeres på bålrist, bålfad, bålstativ – eller simpelthen på nogle robuste pløkker. Der er ingen kant på. Derfor er det nemmere at vende maden.

Hvordan bestiller jeg?

For at bestille et gratis bagestål til din spejdergruppe sender du blot en email til mig med  1) spejdergruppens navn og 2) kommune. Så sender jeg en rabatkode på 100% (fragt koster dog 38,75).

Opdatering d 13/5/2020. I går eftermiddags modtog jeg 61 emails fra spejderledere. Jeg er benovet over interessen og glæder mig til at sende bagestål afsted! Men før jeg kan svare ordentligt skal jeg lige have et overblik. Der kan gå et par dage. For nu kommer Lene og vi skal ud i industrikøkkenet og gøre bagestål klar:) 

Opdatering d 18/5/2020. Jeg har nu modtaget 191 emails fra spejderledere. Der få kommuner tilbage. Regnearket i “kan min gruppe få et bagestål” er nu opdateret. Beklager at jeg ikke har kunnet følge med til at opdatere det jævnligt! Jeg vender tilbage.

Skriv en kommentar