Du har fundet en lille virksomhed, som udvikler ting af genbrug sammen med brugere. I vores værksteder omkring Limfjorden fremstiller vi ting, der holder længe, og som vi alle bliver gladere og gladere for. 

Genbrug ~ genopfindelser

Råmaterialet er ting, som er overflødige og kan skaffes i store mængder. Netop de store mængder gør, at det giver mening at investere kreativitet, viden og håndkraft. Tingene gentænkes i den form, de har. På den måde er kreativitet nøglen til at skabe produkter med et lavt ressourceforbrug.

Nærhed ~ samskabelse

Produkterne fremstilles omkring limfjorden – altid i mindre partier. Genvirk’s prøver at skabe produkter, som brugerne synes de skal være. Derfor udtænkes produkterne af brugere over hele landet – med kort vej fra tanke til handling.

Lang levetid ~ indbygget foryngelse

Produkterne er lavet til at holde i lang tid. Dels er de lavet til at være robuste. Dels er de nemme at reparere – de fleste dele kan nemt erstattes af gængse materialer fra husholdning og værksted. For at produkterne kan overleve skift i mode, efterstræber vi et tidløst design og at tingene bliver smukkere af at blive brugt.