Om os i Genvirk

Mennesker

Genvirk har én indehaver, to medarbejdere og en masse hjælpsomme mennesker. Vi kan lide at lave produkter, der gør gavn, på en klimavenlig måde. 

Lene Merete. Medarbejder i fleksjob. Forsegler og indpakker bagestål. 

Mads Englyst. Medarbejder på tilkaldebasis. Sliber bagestål, altmuligmand.

Lasse Englyst. Indehaver, opfinder, altmuligmand. Læs mere. 

Mads og Lasse, da vi sendte gratis bagestål til spejdergrupper i hele Danmark. Jeg havde netop fået en fibersprængning. Han var ved at komme sig over svejseøjne, og pakkede ind i den mørke stue med de lysfølsomme øjne. 

Lene, der henter det genbrugspap på Skive Folkeblad, som hun pakker bagestål ind i. 

Det er fantastisk

…at investere sig selv i spildmaterialer, og med kreativitet, viden og håndkraft lave dem til gode produkter, som mange får glæde af. Det giver os en oplevelse af at gøre en forskel. Og vi er blevet gode til det. 

Vision

Vi vil gerne udvide langsomt, så vi alle kan følge med. Men potentialet er stort. Vi opfinder nye produkter af spildmaterialer, før de granuleres, smeltes om osv. Derfor kan vi spare miljø og klima for udledninger og sælge til en konkurrencedygtig pris. Råmaterialet er ting, som er overflødige og kan skaffes i store mængder. Genvirk kan opskaleres, og vi tror på at flere medarbejdere kommer til at dele vores glæde ved at “Genvirke”.

Det, der ikke kan bruges til noget…kan bruges til noget andet. 


Skriv en kommentar