Egeris blomster

Tak til Egeris blomster for plastikspande til bøjehaver og plast til indpakning af produkter. Ligger på Egeris Torv i Skive og har fint udvalg af blomster, vine, specialiteter og dekorationer lavet af de kreative og dygtige blomsterdekoratører.

Cirkusfabrikken

Tak til Cirkusfabrikken, hvor Genvirk har opfinderværksted i kælderen. Bygningerne fra det 3.600 store nedlagte andelsmejeri sætter nu rammer om cirkuslejrskole, cirkusklub, cirkusferie, legeland, koncerter, European Circus Camp, Unicycle Trial Camp, teater og festival. Et helt utroligt kulturmekka beliggende på Nordsalling.

HE-VA

Tak til HE-VA for aftale om køb af afskæringer fra produktion af marktromler. HE-VA ligger på Mors og er en anerkendt producent af landbrugsredskaber til hele verden.

SKIVE Y’s MEN’s CLUB

De gæve skibonitter i den lokale Y MEN’s CLUB driver en kæmpe genbrugshal, og genvirk køber ting, der typisk smides ud: højtalermagneter fra defekte højtalere, etuier fra kassettebånd, musekugler fra gamle computermus, gardinringe. Hver tredje torsdag, hver måned kl 19 åbner det enorme genbrugsudsalg, hvis overskud går til spejder aktiviteter og ulandshjælp.

Skive Frugt

Tak til Skive Frugt, som leverer trækasser til Genvirk’s transport af materialer og produkter. Bor man i området, leverer Skive frugt dagligt et bredt sortiment af frisk frugt og grønt samt et stort udvalg af tørvarer og kolonial.

Bent Nielsen VVS ApS

Tak til Ole Pedersen og co. for rør til Genvirk’s bøjehaver. Bent Nielsen VVS på Viborgvej i Skive sørger for høj VVS kvalitet ved næsten alle byens udlejningsejendomme. En ansvarlig virksomhed, som altid har mindst én lærling i medarbejderstaben, og ikke tøver med fx at formidle restprodukter til fx. et Hostpital i Rumænien.