Samarbejder om genbrug

HE-VA

Tak til HE-VA for aftale om køb af afskæringer fra produktion af marktromler. HE-VA ligger på Mors og er en anerkendt producent af landbrugsredskaber til hele verden. Om samarbejdet siger HE-VA:

“Som producent af landbrugsmaskiner kender vi alt til fra jord til bord tankegangen, da landbrugsmaskiner netop skaber optimale vækstbetingelser for mange af de afgrøder, vi spiser i det daglige. Vi havde dog aldrig tænkt, at vores maskiner, eller dele af dem, også kunne bidrage til processen med at forberede maden. Dette ændrede sig, da en lokal virksomhed, Genvirk, fik idéen om at genanvende spildmaterialet fra vores produktion sagde vi straks ja.”


Vilsund Blue

Tak til Vilsund Blue, som leverer defekte bøjer til vores bøjehave. Vilsund Blue producerer bl.a. muslinger fra limfjorden på liner, og renser samtidig fjorden for næringsstoffer, hvilket mindsker iltsvind. 


Skive Frugt

Tak til Skive Frugt, som leverer trækasser til Genvirk’s transport af materialer og produkter. Bor man i området, leverer Skive frugt dagligt et bredt sortiment af frisk frugt og grønt samt et stort udvalg af tørvarer og kolonial.


Egeris blomster

Tak til Egeris blomster for plastikspande til bøjehaver og plast til indpakning af produkter. Ligger på Egeris Torv i Skive og har fint udvalg af blomster, vine, specialiteter og dekorationer lavet af de kreative og dygtige blomsterdekoratører.


SKIVE Y’s MEN’s CLUB

De gæve skibonitter i den lokale Y MEN’s CLUB driver en kæmpe genbrugshal, og genvirk køber ting, der typisk smides ud: højtalermagneter fra defekte højtalere, etuier fra kassettebånd, musekugler fra gamle computermus, gardinringe. Hver tredje torsdag, hver måned kl 19 åbner det enorme genbrugsudsalg, hvis overskud går til spejder aktiviteter og ulandshjælp.

Skriv en kommentar