Det klimavenlige bagestål fra Genvirk

En rund plade af stål, som kan opbevare 20x mere varme end en pizzasten, og overfører varmen 18x mere effektivt. 

Vi samarbejder om genbrug med maskinfabrikanten HE-VA. Det gør bagestålet billigt for dig, samtidig med at vi sparer 7 kg CO2 pr bagestål i produktionen. Vi har fået laboratorietestet og fødevaregodkendt det metal, som skæres fra, når maskinfabrikanten HE-VA producerer marktromler til hele verden. Metalpladen forarbejdes derefter i Genvirk af Lene, Mads og indehaveren Lasse Englyst. Vi kan stå inde for hele produktionsprocessen, og du er altid velkommen til at kontakte os. Bagestålet kræver langt mindre energi at varme op end et stort bagestål, og dækker mange behov i ét produkt: både ovn, grill, gas og bål. Det er et robust produkt, som kan gå i arv. Det er vi stolte af. 

295,00 DKK Inkl. moms

Ovn

Grill

Gas

Bål

Uopslideligt, det er robust og kan repareres. Stort nok til gode resultater uden tunge løft. Meget alsidigt køkenredskab til både ovn, grill, bål og gasblus. Lav pris, fordi vi laver stålet af afskæringer fra produktion af marktromler. Sikkert at bruge, fordi afskæringen er af nyudvundet og fødevaregodkendt metal. Klimavenligt, fordi pladerne skulle have været smeltet om. Klar til brug, da vi allerede har forseglet stålet for dig.  Nemt at købe her i vores netbutik med mobile pay og valgfrit udleveringssted. 

Anmeldelser

Lene Tranberg, bagvrk.dk  

Jeg har testet ‘Tromle’ til pitabrød i ovnen og hjemmelavede tortillas på gaskomfuret. Det virker upåklageligt, og så er jeg vild med tanken om ‘genbrug’ og genanvendelsen helt ned til de små detaljer i emballagen.

(10 kundeanmeldelser)

Mikkel S Petersen (verificeret ejer)  

Jeg har længe haft et bagestål i den tungere ende (8,5 kg). Det er lidt tungt at bakse rundt med. Jeg fandt ved et tilfælde model tromle og synes rigtig godt om genbrugstanken. Den mindre vægt har ikke haft betydning for min brug til pizzabagning. Det næste jeg skal prøve er pizza i alm varmluftovn med 2 bagestål – det ene i toppen af oven for at booste varmen ovenfra.

(10 kundeanmeldelser)

Andreas Poulsen  

Bagestålet fungerer virkeligt godt til udendørs madlavning. Spejlæg og bacon på den varme plade sætter prikken over shelterturen!

(10 kundeanmeldelser)

Blogindlæg

Et bredt samarbejde

Udviklet i samarbejde med smedelauget i Morsø Gamle Smedje

Fødevaregodkendt samarbejde med COWI og Erhvervsstyrelsen, som finansierede en laboratorietestet hos Eurofins.  

Produceret i samarbejde med HE-VA, fabrikant af landbrugsmaskiner, som vi køber afskæringer af. Læs om samarbejdet. 

Pakket ind i genbrugspap fra OTM Avistryk

 

‘Tromle’ i medierne

Læs artiklen om Lasses arbejde med bagestålet i Skive Folkeblad. Eller artiklen om dengang vi sendte bagestål til spejdere i hele Danmark.