Lysestage ‘Elknop’ af korkprop, cykeleger og elklokke

69,00 DKK Inkl. moms

Lavet til at vare evigt
Gavned folk og fuglefæ
Fulgte en årgang fra vugge til hvidt
Holder nu et lys i læ

Stilren og gedin lysestage af porcelænsklokke fra elmast.

Tilpasset til de fleste typer kronelys og med kork i bunden, så der ikke løber stearin igennem. Kork er træernes beskyttelse mod ild.

Brugsanvisning:  Pres lyset ned, til det sidder fast. Lysrester fjernes ved at tage korkdelen ud.

Tips og tricks:  Den glatte overflade gør det meget nemt at fjerne stearin. Men ved problemer kan det fjernes ved at lægge et sugende materiale på en bageplade, stille stagen på hovedet og give ½ time på 100 grader.

Elknop  hentyder til at klokkerne, der før var knopper på elmaster i landskabet, nu er indendørs knopper.  Mange af klokkerne er lavet af Bing og Grøndahl, som også har lavet mågestellet ‘danmarks nationalstel’.

Varenummer (SKU): GO1007 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lavet til at vare evigt
Gavned folk og fuglefæ
Fulgte en årgang fra vugge til hvidt
Holder nu et lys i læ

Få et gedint stykke danmarkshistorie ind i dit hjem, ombygget til en stilren og praktisk lysestage.

En korkprop og 4 længder cykeleger sørger for at lyset står lige, at stearin ikke løber gennem hullet, og at lysstumper let kan fjernes.

Elklokken har i lang tid været brugt som lysestager med indlæg af sølvpapir. Her er et bud på en mere stilren og smartere måde. Tilpasset til de fleste typer kronelys.

Kork er træernes beskyttelse mod ild. Et amatør rumprogram har beklædt raketten med korkgulv, så det ikke bræder op i atmosfæren.

Elknop  hentyder til at elklokkerne, der før var knopper på elmaster i landskabet, nu er indendørs knopper.  Mange af klokkerne er lavet af Bing og Grøndahl, som også har lavet mågestellet kendt som ‘danmarks nationalstel’.

Brugsvejledning: Pres lyset ned, til det sidder fast. Lysrester fjernes ved at tage korkdelen ud. Den glatte overflade gør det meget nemt at fjerne stearin.

Yderligere information

Vægt .8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lysestage ‘Elknop’ af korkprop, cykeleger og elklokke”