Originale idéer

Vi udvikler og fremstiller vores produkter selv og kan stå inde for hele processen – og for at du får noget specielt.

Almindelige priser

Vi går efter at serieproducere grønne alternativer i en skala, hvor prisen også er bæredygtig:)

Lang levetid

Vi går efter det simple og gedine – uden svage specialdele. ‘DUPLO’ fra LEGO er et stort forbillede. 

Grønne alternativer

Vi løser lavpraktiske behov på miljø- og klimavenlige måder. 

Kun lidt moderne...

Det “meget moderne” går af mode og mister værdi. De ting du finder hos er lavet med tanke på at holde værdien, når moden skifter. 

Kreativ minimalisme

Vi giver gode råd om at bruge kreative løsninger i stedet for penge og plads. 

Danmark er et Eldorado af gode materialer, der smides ud i stor skala og jeg ser et kæmpe potentiale for at spare ressourcer ved at gentænke dem.

I Genvirk eksperimenterer vi med et væld af produkter. Men altid med fokus på at vi kan producere i mængder og til en konkurrencedygtig pris, så det gør en forskel for miljø, klima og mennesker.

Jeg kan ligge vågen om natten og tænke på, hvad madrasfjedre kan bruges til.

Lasse Englyst

Genvirk

Genvirks bagestål

Vores første storskala produkt (mange flere på vej!). Blev til i samarbejde med COWI og Erhvervsstyrelsen, laboratorietestet af Eurofins. Læs her, hvad marktromle producenten HE-VA skriver om samarbejdet. 

Billig levering til døren i anledning af COVID-19: For at mindske smittefare koster et bagestål inkl levering til døren koster nu kun 339,75 kr. Vil du helt undgå kontakt eller er du ikke hjemme, så er prisen inkl 'DepositService', der giver dig mulighed for at skrive, hvor pakken må stilles. 

Dette er cirkulær økonomi i praksis – hjælp os med at sprede budskabet til alle mad elskere! 

Stort nok til gode resultater. Håndterbart nok til både ovn, grill, bål og gasblus. Billigt, fordi vi laver stålet af afskæringer fra produktion af marktromler. Sikkert at bruge, fordi afskæringen er af nyudvundet og fødevaregodkendt metal. Klimavenligt, fordi pladerne skulle have været smeltet om. Klar til brug, da vi allerede har forseglet stålet for dig. Rundt, ligesom pandekager, pizza og tortillas - det giver max effekt/vægt.  Nemt at købe her i vores netbutik med mobile pay og valgfrit udleveringssted. Er du bekymret for om 3,3 kg metal er nok? Køb to, så har du 6,6 kg og endnu flere muligheder:) 

295,00 DKK Inkl. moms

Det, der ikke kan bruges til noget, kan bruges til noget andet…

 

Lokalt salg fra Salling og Mors

Lavpraktisk kvalitet i genbrug og bæredygtighed

Genbrug af overskudsmaterialer. Vi genbruger materialer, som de er. Dermed springer vi over den del af produktionsprocessen, der tager flest ressourcer.
Tidsløst design. Når Genvirk produkter ligner noget, der er på mode netop nu, er det et tilfælde… Vi forsøger nemlig at skabe noget, du er glad for, også når moden skifter. For når ting går af mode, mister de værdi, og bliver ofte smidt væk.
Robust æstetik. Ærlige materialer bliver smukkere af at blive brugt. Vi omfavner den æstetik, materialerne har, og forsøger ikke at pynte på noget. Vi tror på, at vi med denne tilgang kan skabe produkter, som folk bliver endnu mere glade for med tiden.
Holdbarhed. Kan vi undgå det, er der ingen svage dele, og alt skal kunne tåle at blive skilt ad.
Reparerbarhed. I stedet for indbygget forældelse fokuserer vi på indbygget foryngelse. Når produkter består af flere dele, prioriterer vi at vælge materialer, som nemt kan skaffes fra husholdning eller almindelige butikker.
Omtanke. Vi afprøver produkterne grundigt og prioriterer at forbedre produkterne sammen med kunder.
Mængder, der gør en forskel. Idéerne er unikke, men materialerne er standardiserede. Derfor kan vi producere store mængder, så de gode idéer kan komme mange mennesker og miljø til gavn. Samtidig kan vi lave en effektiv produktion, der reducerer prisen.
Registreret socialøkonomisk virksomhed (RSV). Vi investerer i medarbejdere nederst fra arbejdsmarkedets hylder. Der er både social og økonomisk bæredygtighed i at arbejdsstyrken i samfundet.